Hantverksöl där den är som bäst!
VÅRA SURDEGSPIZZOR & ALTERNATIVA RÄTTER

Meny

Här finner du vår meny med hantverkspizzor och övriga rätter anpassat efter säsong. Utöver rätterna finns bland annat charktallrik och tillbehör till pizzan samt smørrebrød.

Visste du att vi sedan den 25 september 2020 kör fredagslunch mellan 11:30-13:30?
Detta är lunchen: amuse bouche (aptitretare), huvudrätt och kaffe med härbakad godbit för 169kr.
Bordsbokning går utmärkt!
2021 startar fredagslunchen 29 januari, håll ut! 

Pizzorna får under en tid namn till äran av en bunt fantastiska kvinnor, Artuts mammor!

Ingrid

Tomatsås, mozarella, fläsk från Änge, champinjoner & basilikaolja.                   

130 SEK

Katarina

Pesto, chilieldost från Rastens bymejeri, grönkål, vinkokt lök & parmesan.      

135 SEK

Therese

Bianco, Västerbottenost, chilieldost från Rastens bymejeri, färsk spenat, parmesan & bluecheesedressing gjord på ost från Skärvången.

145 SEK

Berit

Tomatsås, mozarella, högrev från Jämtlandsgården, avocadocreme & picklad lök.      

175 SEK

Sylvia

Tomatsås, mozarella, salladsost, kyckling, rostad paprika & balsamico.                             

155 SEK

Sommai

Bianco, lufttorkad skinka, rostad persilja, chili-honung & basilika.                                   

145 SEK

Räkmacka

Smörstekt surdegsbröd från Jaktstugan, heta räkor, guacamole, picklad lök & mangodressing.

195 SEK

Carbonara

Klassisk Carbonara med fläsk från Änge, ägg, svartpeppar & parmesan. 

Pastan kokas på beställning, därav ibland något längre väntetid.

165 SEK

Biff Rydberg

Färsk oxfilé från Jämtlandsgården, tärnad potatis, gul lök, Dijoncréme och äggula.

215 SEK

Fläsk med löksås

Stekt fläsk från Änge, kokperan & löksås.                                 

135 SEK

Eldostburgare (Halloumiburgare)

Burgare av lokalproducerad eldost (halloumi) som serveras med färskostcréme och sallad.

165 SEK