Mikkeller Tap Takeover startar 19 oktober!
VÅRA SURDEGSPIZZOR & ALTERNATIVA RÄTTER

Meny

Här finner du vår meny med hantverkspizzor och övriga rätter anpassat efter säsong. Utöver rätterna finns bland annat charktallrik och tillbehör till pizzan.

Visste du att vi sedan den 25 september 2020 även kör fredagslunch mellan 11:30-13:30?
Detta är lunchen: amuse boche (aptitretare), huvudrätt och kaffe med härbakad godbit för 169kr. Bordsbokning går utmärkt!
V43: Krämig fisksoppa gjord på lax, torsk & rökt regnbåge med grillad surdegsbröd från Jaktstugan. 

Pizza 1

Tomatsås, mozarella, fläsk från Änge, champinjoner & basilikaolja.

130 SEK

Pizza 2

Pesto, chilieldost från Rastens bymejeri, grönkål, vinkokt lök & parmesan.

135 SEK

Pizza 3

Bianco, Västerbottenost, chilieldost från Rastens bymejeri, färsk spenat, parmesan & bluecheesedressing gjord på ost från Skärvången.

140 SEK

Pizza 4

Tomatsås, färsk mozarella, bacon från Änge, parmesan, gräslök & olivolja.

150 SEK

Pizza 5

Tomatsås, oxfilé från Jämtlandsgården, marinerade tomater & färskostkräm med vitlök.

165 SEK

Pizza 6

Bianco, Linus från Skärvången, färsk svamp, romanesco, picklad lök & flingsalt.

145 SEK

Räkmacka

Smörstekt surdegsbröd från Jaktstugan, heta räkor, guacamole, picklad lök & mangodressing.

195 SEK

Carbonara

Klassisk Carbonara med fläsk från Änge, ägg, svartpeppar & parmesan. 

Pastan kokas på beställning, därav ibland något längre väntetid.

165 SEK

Biff Rydberg

Färsk oxfilé från Jämtlandsgården, tärnad potatis, gul lök, Dijoncréme och äggula.

215 SEK

Fläsk med löksås

Stekt fläsk från Änge, kokperan & löksås.                                 

135 SEK

Eldostburgare (Halloumiburgare)

Burgare av lokalproducerad eldost (halloumi) som serveras med färskostcréme och sallad.

165 SEK